Nahaja se v kraju Koceljeva, na cesti Šabac-Valjevo, 80km od Beograda in 110km od Novega Sada.

Sedite in se sprostite na vrtu, s pogledom na jezero, in zadovoljite svoje čute z odlično hrano. Nudijo bogat meni z raznolikimi živili. Restavracija ima kapaciteto 300 sedežev. Primeren je za vse vrste praznovanj, sprejeme in svečanosti.

Iz nastanitvenih kapacitet imajo enoposteljne, dvoposteljne in troposteljne sobe, apartmaje opremljene z jacuzzijem in finskimi savnami. Vse sobe so opremljene s klimatsko napravo, Wi-Fi internetom in kabelsko televizijo. 

V bližini restavraciji lahko greš na obisk enega najlepših samostanov Mačva, samostan Kaona, potem lahko obiščete rojstno hišo pesnika, Desanka Maksimović in obiščite spomenik postavljen v njeno čast. V naši bližini je etno vas “Prince’s Dinner” s svojimi lepimi vrtovi in ​​stezami.

Znotraj stavbe je športno-rekreacijski center, kjer imamo igrišča za tenis, majhno nogometno igrišče in odbojko na mivki, kjer bodo športni navdušenci lahko oživili svoj športni duh. Na voljo je tudi zunanji bazen s hidromasažnim sistemom in masažerjem vrat ter otroški bazen s toboganom.            

Ob vikendu v restavraciji lahko poslušate živo glasbo.

Rezultat iskanja slik za Dvorac Ivanović Koceljeva

Rezultat iskanja slik za Dvorac Ivanović Koceljeva

Rezultat iskanja slik za Dvorac Ivanović Koceljeva