Evropski teden motoristov

24. Evropski teden motoristov od 6. do 11. septembra 2022

Pripravljeni smo! Od 6. do 11. septembra 2022 bo Evropski teden motoristov – verjetno najbolj ikonično srečanje motociklistov in Harley-Davidsonov na svetu – spet potekal okoli jezera Faaker See! Motociklistična prireditev vsako leto na Koroško privabi več sto tisoč Harleyjevcev in ljubiteljev kultne znamke. Tako za goste kot za številne lokalne gledalce je regija Faaker See ta teden v središču pozornosti. Ne zamudite tega spektakularnega dogodka!

Na letošnjem Evropskem tednu kolesarjenja bo okoli kmečke tržnice na jezeru Faaker See spet Harley Village s številnimi trgovci in razstavljavci Harley. V Harley-Villageu bosta dva odra s prijetnim glasbenim programom v živo in kolesarska parada po regiji se je spet vrnila. Daleč od Harley-Villaga bo na voljo veliko spremljevalnih programov, kot so koncerti v vasi Arneitz ali na drugih lokacijah “the lake rocks” .

Za aktualne informacije spremljajte naš kanal družbenih medijev @harleywood.faakersee na Facebooku in Instagramu .
Vse informacije o Evropskem tednu kolesarjenja 2022 so na voljo na tej strani in tudi v načrtu Back to the roads kot spletna mapa za brskanje ali prenos .

00000063294_Bikeweek_2019_Thomas-Van-Emmerik_17_EBW_Thomas-Van-Emmerik